Anmeldelse av AVG Internet Security

Du må ikke engang vurdere å være tilkoblet internett uten å ha et godt sikkerhetsprogram. Uten dette er du utsatt for mange ulike trusler. Med AVG Internet Security er du beskyttet mot tyveriangrep og applikasjonen vil søke etter virustrusler.

Vær oppmerksom på at programmet ikke støtter Windows XP og Vista lenger. Det fungerer på Windows 7, Windows 8 og 8.1 (unntatt RT og Starter Edition) og Windows 10.

Last ned AVG Internet Security

AVG har i mange år vært en brukerfavoritt. Deres innovative og sikre løsninger har hjulpet millioner av mennesker, og forhindret ulike hackerangrep, i form av skadelig programvare, trojanere, rootkits, ormer og spionvare. AVG Internet Security er selskapets beste sikkerhetsprogram. Med dette får du enda større og bedre funksjoner for å forhindre skadelig programvare (malware). Den seneste versjonen inneholder også nettkamera- og løsepengeprogramvarebeskyttelse.

Bred beskyttelse mot ulike angrep

Når du installerer AVG Internet Security får du også tilbud om å installere AVG TuneUp og å sette AVG Secure Search som din startside, ny faneside og standard søkemotor. Dette er selvfølgelig helt frivillig, og kommer an på hva dine ønsker er.

I den nyeste versjonen får du skjold for internett, E-post, hackerangrep, personlige data og betalingsinformasjon. Også dette er frivillig, og du kan velge bort det du ikke ønsker.

AVG Internet Security jobber i sanntid. Det vil si at det hele tiden jobber for å beskytte deg mot innkommende trusler. Enten det er trojanere, spionvare, virus, løsepengeprogramvare, skadevare eller andre former for trusler. E-postbeskyttelsen holder deg trygg fra skadelige ting som farlige vedlegg og mistenksomme nedlastninger.

Datakryptering, brannmur og filskjold

AVG Internet Security inneholder en brannmur som vil overta funksjonen til Windows-brannmuren. Brannmuren beskytter deg mot uvedkommende som forsøker å få tak i din private informasjon, som dokumenter, bilder eller passord. For ytterligere beskyttelse kan du styrke sikkerheten til de private dataene dine, ved å kryptere dem med et passord eller gjemme dem på PC-en.

Betalingsbeskyttelsen bidrar til at du ikke risikerer å gi bort kritisk informasjon, som kredittkortinformasjon eller passord til feil personer når du handler på nett eller er i nettbanken. Programmet blokkerer også spaminnhold fra ondsinnede personer.

Seks skannemoduser

AVG Internet Security har utallige metoder for å avdekke trusler. Signaturer, polymorfe (kjente virus kan endre måten å opptre på, men AVG har klart å utvikle et verktøy for å identifisere disse), heuristikk (avdekker skadelig programvare basert på programmets oppførsel), sanntidssøk (intelligensen i skyen bidrar til å oppdage trusler). En ny funksjon i AVG Internet Security er CyberCapture. Denne funksjonen oppdager og analyserer sjeldne og mistenksomme filer. CyberCapture vil gå inn og låse denne typen filer om du forsøker å kjøre dem. Deretter sendes de inn til AVG Threat Labs. Der blir filene analysert, og du får en tilbakemelding når dette er gjort.

AVG skuffer sjelden med løsningene sine. Hver gang de utgir en ny versjon av et av sine programmer, beviser de at de er innovative og at de virkelig følger med på det aktuelle trusselbildet. Med et oversiktlig grensesnitt og et brukervennlig program, vil vi på det sterkeste kunne anbefale AVG Internet Security. Du vil med rette kunne føle deg tryggere.