Download videoer med uTorrent

uTorrent er utvilsomt en nedlastingsplattform mange av oss har hørt om, men som likevel ikke er like populær som direkte nedlasting i nettleseren. Dette er fordi uTorrent benytter torrentfiler for nedlasting, en unik og innovativ nedlastingsteknologi.

Ved bruk av uTorrent kan man blant annet laste ned videoer, selv om bruken av plattformen varierer fra typiske videoplattformer som Netflix. Hvorfor ikke last ned uTorrent i dag og se selv?

Basert på fellesskap

uTorrent er en nedlastingsplattform som er avhengig av et fellesskap av brukere for å fungere. Dette betyr at jo flere brukere som laster ned en spesifikk torrentfil, jo raskere vil nedlastingen gå. Dette fungerer ved at hver eneste bruker deler en liten part av sin opplastingshastighet til andre brukere som laster ned samme torrentfil.

Dette er i prinsippet en genial ide, da det i praksis betyr at man slipper å være avhengig av servere og andre kostbare tjenester for å kunne levere nedlastbare filer til brukere. Har man for eksempel utviklet et nedlastbart program som man gjerne vil dele med verden, uten å betale en masse penger for servere og hosting, så kan man gjøre nedlastingen tilgjengelig som torrentfil helt gratis.

Frihet på internett

uTorrent har begeistret mange av de som engasjerer seg for fri informasjon på internett, da plattformen støtter fri filoverføring. Det er ikke alle som liker denne ideen, da den kan føre til tapt profitt for blant annet filmprodusenter, spillutviklere og andre innholdsutviklere. Men ideen om fri og ubegrenset fildeling mister fortsatt ikke sin verdi. uTorrent er en fantastisk plattform for utvikling av det frie markedet.

https://www.youtube.com/watch?v=r_BIPkdbtr0&t=257s