Slik kan du se Netflix i USA

Netflix har med årene blitt verdens best kjente streamingtjeneste. Selskapet som en gang leide ut filmer gjennom posten, noe de for så vidt fortsatt gjør i USA, har i dag utviklet seg til en gigant innenfor streaming. Det er her tilgang på det meste en kan tenke seg av filmer og TV-serier, både til store og til små. Men forskjellen fra land til land er relativt stor på hva som vises frem.

Spesielt stor er forskjellen fra land som Norge til USA. Sistnevnte har et massivt bibliotek av innhold, som til og med inneholder mange nyere filmer. Her hjemme i Norge er utvalget også godt, men det er langt på nær like bra. Det er altså til tross for at vi betaler akkurat den samme månedsavgiften. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan akkurat du kan se Netflix i USA!

Masker og bytt om IP-adresse

Det er din IP-adresse som skal endres for å få tilgang til innholdet. Da er du nødt til å benytte deg av en god VPN-tjeneste. Du kan lese anmeldelse av ExpressVPN her for å få innsikt i en av de beste tjenestene i dagens marked. Den største fordelen med tjenesten er at den har en rekke gode servere i USA, slik at du enkelt kan logge deg på en av de mange IP-adressene som er gjort tilgjengelige.

Her er poenget at du skal maskere din norske IP-adresse. Det er nemlig slik at Netflix og alle andre nettsider kan se hvor du besøker dem fra. De kan ikke se akkurat hvem du er, men din internettleverandør gir ut en IP-adresse som avslører cirka hvilket område du besøker fra. Dermed kan nettsider tilpasse språk og innhold, slik at dette passer til deg som bruker.

Ikke bare skal du helst maskere din IP-adresse, men det er også viktig å finne en amerikansk IP-adresse du kan maskere med. Inne i VPN-tjenestene, er det vanlig at du bare klikker på land på et stort kart. Her vil du selvfølgelig se USA helt til venstre, og du kan raskt koble til en IP-adresse her. Dessuten er det også i mange tilfeller mulig å velge IP-adresse fra en liste av alternativer.

God tilgang og bra hastighet

Du kan selvfølgelig gjøre det samme med andre streamingtjenester, samt ut mot andre land også. For eksempel har Storbritannia, Australia, og Canada for eksempel, mye godt innhold på engelsk.

Andre land har også bra innhold, men her må en forberede seg på å bruke engelsk teksting, med mindre en kjenner til språket. Dessuten kan en også som nordmann i utlandet bruke VPN til å få tilgang på norsk innhold.

Skaff deg en VPN i dag!

Ønsker du å se Netflix i USA, er VPN ditt eneste alternativ, bortsett fra å reise over Atlanterhavet. Dette er en rimelig og enkel løsning, og dessuten byr den også på mange andre fordeler. Du kan skaffe en VPN gjennom prøveperiode og prøve tjenesten selv i dag!