Anmeldelse av Fast and Furious 9

Når det kommer til biler kombinert med storslåtte kinofilmer, så er det nesten ingen filmer som kan klare å overgå den interessen og dedikasjonen som Fast and Furious serien har klart å få med seg. Og selv om dette er film nummer ni i rekken, er den ingen skuffelse, sammenlignet med filmene før den i rekken. Som i typisk Fast and Furious stil, blir det ikke spart på noe som helst her heller, til glede for både filmelskere og anmeldere over hele landet, faktisk hele verden.

I 2021 feirer vi faktisk ikke mindre enn 20 år med Fast and Furious verdenen, og det som skulle blitt den store blockbusteren i 2020, får vi faktisk heller lov til å feire dette jubileet i år, med den niende filmen i rekken. Det er nok ikke å overdrive å si at mange nok har vurdert et litt større billån etter å ha sett en av filmene i rekken, for action, fete biler og alt det der, er noe som mange har hatt lyst til å kjøpe seg inn i. Den følelsen liksom. Men man kan jo late som, uansett hvilken bil man har.

Fortsatt på topp

Selv etter to tiår skuffer ikke Fast and Furious. Og ikke bare lever den opp til seriens lange fortid, men er enda mer spektakulær og ikke minst spekket med action, enn noen gang før. Noe som er litt typisk for denne serien av filmer, er jo litt at det bare blir villere og villere.

Kort fortalt, er Fast and Furious 9 ikke en skuffelse for de som elsker de andre filmene, og for dem som ikke har sett de andre, er dette fortsatt en skikkelig fet film hvis action og biler er noe man liker, for det er det mer enn nok av i denne filmen.