Ta med deg strømmetjenestene på ferie

I år er det ekstremt mange som ferierer i sitt eget land og skal oppleve hva Norge har å tilby.  For de fleste av oss så hører det med når vi er på ferie at vi tar med oss både spill, men også at vi enten har laster ned serier på strømmetjenestene våre, eller at vi bare strømmer direkte når kvelden kommer.

Enten du planlegger en biltur rundt i Norge eller i nærområdet, så kan du ta med deg strømmetjenestene dine. Med Netflix og tjenester som Viaplay har du alltid muligheten til å ta dem med deg. Husk at hvis du ikke har lyst til å se på noe, er det også et bredt spekter av spill som er lett tilgjengelige som forskjellige slags Texas Hold’em – vis vennene dine som du er på ferie med hvilken ferdigheter du virkelig har. Øv på nettet litt inni mellom, og når du sitter ved teltet om kvelden kan du vise frem ferdighetene dine. Å dra på biltur betyr ikke at du må slå av helt digitalt, men at du skal oppleve ting på en annen måte og koble av med det ekstra maset som er der ute.

Viktig med data

Siden det er veldig mange som telter i sommer er det også viktig med mye data når en skal strømme,  siden mange av campingplassene  eller steder i utmarka garantert ikke har Wifi. Har ikke du mye data tilgjengelig, da er det muligheter for at du kan laste ned favorittseriene dine på mobilen fra strømmetjenestene dine så disse er tilgjengelig når du trenger de på kvelden.

Ikke lenger pause om sommeren

Før var sommeren den tiden på året når mange av seriene tok pause, men med strømmetjenestene har dette sakte men sikkert forandret seg. Nå er sommeren for mange den tiden da en del serier endelig kommer tilbake slik som « 13 Reasons why» eller «The Umbrella Academy», dette er serier som folk har ventet et helt år på. Hvem kan glemme når «Stranger Things» kom med ny sesong i fjor sommer, og  mange  som var på ferie satt av litt tid på kvelden til å se en episode eller to.

God sommer med filmer

Er ikke du den som er glad i serier har de fleste strømmetjenestene gode filmer som legges ut nå på sommeren. En storfavoritt har vært «Eurovision». Denne stjernespekkede filmen er kanskje noe du trodde du ikke trengte å se, men den er veldig morsom. Her finner du stjerner slik som Rachel McAdams, Dan Stevens og Will Ferrell. Sistnevnte har vært med på å skrive manuset til denne filmen som tar for seg livet til to som har sunget sammen siden barndommen, og som har som drøm om å være med i Eurovison. Denne filmen er et must å se blant vennegjengen.

Norske serier

Mange undervurderer norske serier, for skal en på roadtrip i Norge så burde en egentlig se en norsk serie. NRK har laget mange kvalitetsserier siste året. Er du mer den som liker komedier er «Side om Side» med Tore Sagen og Pernille Sørensen en god en som kommer til å få latteren til å sitte løst. Denne serien har sju sesonger så har ikke du sett den, så har du mer en nok å fylle sommeren med. Er du ute etter noe mer alvorsbetunget er «Twin» med Kristofer Hivju noe som du kan bryne deg på. Denne serien er spilt inn i Lofoten så du får det dramatiske Lofotlandskapet, og spenningen av serien i et. Her spiller Hivju tvillinger som har vokst fra hverandre og som tilslutt møtes etter mange år. Dette møtet går ikke som planlagt, og den ene tvillingen ender opp med å måtte ta over rollen som den andre.

Hjemme eller på veien

Ferie eller til for å slappe av enten du har hjemmeferie på sofaen eller du reiser rundt. Teknologien har forandret seg så mye de siste årene at selvom du er på tur kan du likevel ha med deg mye som er hjemme. Ikke fyll hele ferien med strømming, men koble av og se det som er viktigst for deg med de som du er glad i.