Slik fungerer Disney +

Det finnes et hav av gode strømmetjenester der ute og for mange er det nesten ikke behov for den normale TV boksen lenger. Mange abonnerer på både det ene og det andre og har derfor ikke det samme behovet for kanaler, slik det en gang var. Grunnen til at mange foretrekker streaming er fordi du har mulighet til å se innhold både før og etter TV-sendingen og også fordi du har mulighet til å laste ned innhold å se det akkurat hvor du vil.

Ja, det finnes mange gode grunnet til å abonnere på diverse strømmetjenester. En av de nyere tjenestene som har kommet til Norge er Disney +. Hos Disney + har du mulighet til å se både nye og gamle klassikere, animasjonsfilmer, de nye versjonene av gamle klassikere og så mye mer. Det er ikke rart tjenesten har blitt så godt tatt imot i Norge.

Enkel nedlastning og gode kategorier

Disney + er delt inn i seks forskjellige kategorier som er Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og STAR. Det vil altså si at det finnes noe for alle her. Her kan du se gamle serier som Hannah Montana og Magikerne på Waberly Place fra Disney Channel og du kan se klassiske Disney filmer. Du kan til og med se filmer som The Devil Wears Prada om ønskelig. Det oppdateres også med nye filmer hele tiden, slik at du alltid finner noe nytt og spennende du kan se. Abonnementet er også noe billigere enn andre strømmetjenester.


Det er også svært enkelt å laste ned filmer på strømmetjenesten. Etter at du har trykket på en tittel du ønsker å se vil du få opp fem knapper. Knappene er avspill, trailer, legg til i min liste, se med en gruppe og helt til høyre finner du last ned knappen. Så fort filmen eller episoden er lastet ned kan du finne den i kategorien «Nedlastninger». Denne kategorien finner du på menylisten på bunden. Her finnes hjem, søk, nedlastninger og din profil. Dersom du laster ned flere episoder innenfor samme serie vil disse havne under samme tittel der du enkelt kan trykke på serien for så å se hvilke episoder som er lastet ned. Du kan lese mer om nedlastning hos blogmindshare.no.

Del abonnementet og se med andre

Ikke nok med at Disney + har et hav av filmer og serier, men de har også fått funksjonen «group watch». Denne funksjonen lar deg se filmer sammen med andre. Knappen finner du så fort du har trykket på en tittel. Knappen ser ut som tre spillebrikker eller tre mennesker og så fort du trykker på den kan du legge til andre deltagere du ønsker å se filmen eller serien sammen med. På den måten kan du enkelt se filmer sammen med andre, uansett hvor langt unna hverandre dere er.

Du kan dele abonnementet med andre og når du oppretter en profil kan du selv velge deg et profilbilde som viser din favoritt Disney figur. Når du oppretter en profil kan du også velge å huke av «profil for barn» slik at en eller flere av brukerne kun får passende innhold for barnets alder.